WHITEPAPERS

Whitepaper

Digitalisering in de zorg maakt het (niet) makkelijker

Het dagelijks leven staat bol van de ICT. We worden met elkaar steeds meer digitaal vaardig en zijn vaak online te vinden. Inmiddels is ICT niet meer uit ons leven weg te denken. In de zorg is dat niet anders. Zonder ICT geen goede en betaalbare zorg. Download hier de whitepaper.

Whitepaper

Meer IT, betere zorg en lagere kosten

Zorg is er voor en door mensen. IT speelt hierin een steeds prominentere rol. Met de toename van toepassingen van IT nemen de kosten ook toe. Welke signalen voor besparing zijn er binnen de organisatie? Hoe stuur je op kostenbesparing en maak je de zorg beter? Download hier de whitepaper.

Whitepaper

IT kosten omlaag, rendement omhoog
Houd de Logistiek in beweging

Zonder IT geen leven in de logistiek. IT is voor een bedrijf wat bloed is voor een lichaam; onmisbaar en overal aanwezig. Van telefonie tot FMS en van barcodescanners tot software pakketten voor douane en financiële administratie. Download hier de whitepaper.

Whitepaper

Verantwoordelijk voor IT

Deze whitepaper gaat eerst in op de uitdagingen waar je mee te maken krijgt als je in deze tijd verantwoordelijk bent voor IT binnen een organisatie en welke ontwikkelingen daar een rol spelen. Vervolgens laten we zien welke zes gebieden cruciaal zijn om op een juiste manier sturing te geven aan IT en hoe je IT inzet als strategische factor in je organisatie.

Whitepaper

De 5 bouwstenen van effectieve IT

Met het IT-Huis en zijn 5 elementen heb je een eenvoudig model in handen voor het optimaal sturen van IT in je organisatie. Ontdek hoe je binnen jouw organisatie meer rendement op je IT kunt realiseren en download de whitepaper.

Whitepaper

In 4 stappen naar lagere IT kosten

IT is cruciaal gebleken voor organisaties. De kunst is om kosten te besparen zonder in te leveren op goede IT-voorzieningen. Leer hoe je van kostenpost naar kostenbesparing gaat. Download hier de whitepaper.