WERKEN BIJ

IT-Councelor werkt met een kern van vaste medewerkers die wordt aangevuld met gekwalificeerde mensen uit ons netwerk. Op deze manier wordt zowel continuïteit als schaalbaarheid gerealiseerd en krijgen onze klanten meer kennis en ervaring tot hun beschikking voor dezelfde investering. De mensen van IT-Councelor werken volgens onze eigen methodiek en visie. Zij zijn te typeren als sociale en bevlogen mensen uit de praktijk met een passie voor IT en haar gebruikers en het talent om complexe dingen simpel te maken.

Groei

Voor IT-Councelor staat groei niet gelijk aan een grote groep vaste medewerkers. Onze groei past in deze tijd. Flexibiliteit en continuïteit zijn hierbij kernbegrippen. Daarom investeren wij niet alleen veel in onze eigen mensen, maar vooral ook in het netwerk van zelfstandige IT-interim managers waarmee wij werken. Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn dat we professioneel met elkaar omgaan en ervoor zorgen dat mensen hun werk met plezier kunnen doen.

Netwerk

IT-Councelor maakt regelmatig gebruik van interim managers uit een eigen netwerk van zelfstandige IT-management professionals. Bij de selectie van kandidaten voor dit netwerk zijn we heel selectief, omdat het uiteindelijk de mensen van IT-Councelor zijn die het verschil maken in de opdrachten die we uitvoeren.