Ruud van Harten

Senior IT Professional

Zo’n 20 jaar heeft Ruud van Harten in de accountancy gewerkt als adviseur voor MKB- en familiebedrijven, beleggingsmaatschappijen en Nederlandse dochtermaatschappijen van beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en de USA. Naast het samenstellen en controleren van jaarrekeningen ben ik nauw betrokken geweest bij het inrichten van ICT systemen, met name gericht op (financiële) administraties en het consolidatie proces. Op het juiste moment de juiste informatie kunnen leveren is cruciaal is voor de bedrijfsvoering. Voor die uitdaging vind ik graag de juiste ICT oplossing. In mijn werk staat de persoonlijke benadering en de wens van de klant centraal. In 2011 heb ik de accountancy verlaten en mocht ik wethouder worden in de gemeente Vlaardingen. Een mooie en bijzondere ervaring, die duurde tot juni 2018. Na mijn afscheid heb ik de draad weer opgepakt in de zakelijke dienstverlening.