Mik von Grumbkow

ROI Manager

Mik von Grumbkow is een Change/project manager die verbindingen creëert tussen mensen en kwalitatief goede resultaten wil leveren. De functies en rollen die ik heb vervuld in mijn carrière bevonden zich altijd op het snijvlak van organisatie of proces verbetering en IT. Mijn uitgebreide kennis en ervaring zet ik daarom bij voorkeur in op het raakvlak van business en IT.

Analyseren is één van mijn kernkwaliteiten en ik kan aardig meepraten over de harde kant van IT (techniek), maar veel interessanter vind ik hoe techniek toegevoegde waarde levert bij het bereiken van organisatie doelen. On time, budget en scope zijn mooi maar echt voldoening krijg ik als zowel opdrachtgever, management èn gebruikers enthousiast zijn over gemaakte keuzes en de meerwaarde zien van het geleverde resultaat. Verwachtingsmanagement is hierbij volgens mij de kritieke succesfactor!

Ik geloof in het ontwikkelen van veranderkracht door het begrijpen van situaties met al haar dynamiek en integraal veranderen door kleine, gedegen stappen. Dat start ik bij voorkeur door te sparren en brainstormen met stakeholders en materie deskundigen vanuit diverse geledingen.

Wat bij mij past is persoonlijke aandacht en oog voor het individu, directe en open communicatie en betrouwbaarheid. Mijn werkwijze is te omschrijven als resultaatgericht en pragmatisch. Bij dit alles vormt het voortdurend leren van trajecten, groepsprocessen, klanten en collega’s een wezenlijk deel van mijn werkplezier en ambitie.