Marten Jan Scheffers

Senior IT Professional

Voor rendement op IT blijft moeten de business en IT goed samenwerken en elkaar begrijpen. Het bij elkaar brengen van die twee op basis van concrete resultaten, dat is wat Marten Jan Scheffers leuk vindt om te doen. Pragmatisch, empathisch en resultaat gedreven, dat ben ik. Zorgen dat organisaties een volgende stap kunnen zetten, dat is mijn drijfveer. Mijn aanpak typeert zich door een positieve insteek en met respect voor mensen.
Met mijn bedrijfskundige achtergrond en meer dan 30 ervaring jaar kijk ik als vanzelf met een integrale blik naar organisaties. De technische aspecten van de IT kan ik aardig doorgronden, in menige selectie- en ontwikkelproject heb ik de nodige kennis opgedaan. Maar de technologie is slechts het begin, het draait uiteindelijk om de implementatie ervan in bedrijfsprocessen. Zo’n implementatie is een veranderproces waarbij alle bedrijfskundige aspecten aan de orde komen. Pas als die uitdaging slaagt, helpt de ICT de business echt en is er rendement op IT.