KLANTCASES

Ontdek waarom deze 10 bedrijven meer rendement op IT kregen

Onze klanten zijn actief in uiteenlopende branches:
Van industrie tot zakelijke dienstverlening, van installatietechniek tot zorg en van handel tot transport, lokale overheden en onderwijs. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen en dat is dat ze IT optimaal wilden inzetten voor hun organisatie en wij ze daarbij mochten helpen.

In onze klantcases bundel laten we de resultaten van onze integrale aanpak voor Rendement op IT zien.

“IT-Councelor heeft ons goed kunnen helpen bij het duidelijk krijgen van welke taken en middelen wij het beste in kunnen zetten bij het goed neerzetten van onze IT-omgeving, waarbij het prettig is dat hun kennis en kunde niet alleen theoretisch is, maar vooral blijkt te werken in de praktijk”.

Onze klanten zijn organisaties waar IT een belangrijke rol speelt. Zij kunnen actief zijn in elk marktsegment, maar wij hebben specifieke affiniteit met organisaties uit de volgende branches: industrie, installatietechniek, handel, lokale overheden, transport, zakelijke dienstverlening en de zorg. Met onze integrale aanpak helpen we alle betrokkenen bij IT-aangelegenheden. Hierbij nemen we niet de technologie of een methodiek als uitgangspunt, maar de mens. Want door in mensen te investeren, gaat IT doen wat het moet doen.

Wilt u weten hoe u IT optimaal voor uw organisatie in kunt zetten? Download de bundel!

Zonder IT-Councelor zouden we er zeker langer mee hebben geworsteld en was het uiteindelijke resultaat nooit zo bevredigend geweest.